Mesaj Sayısı : 1316 Yaş : 29 Nerden : Kocaeli İş/Hobiler : Bilgisayar / İnternet / Öğrenci Takımınız : !.. GaLaTaSaRaY ..! Uğurlu Sayınız : Kayıt tarihi : 23/01/09
Tanımlama: Modifikasyonun adından belli olduğu üzere sitenize kayıt olacak kişiye kayıt esnasında referans sorgulaması yaptırıyorsunuz. daha eklenti olarak top5 sisteminde en çok tavsiye eden kişileri de gösteren bir modifikasyondur.
Not: Tamamiyle Orjinal Sitesinden Alıntıdır. Ekstra Olarak Türkçesini Ben Verdim, Ufak Tefek Kelime Hatası Olabilir Ama İngilizcesinden Daha İyi Anlayacağınız Kesindir. Demo Görüntü Olarak Kendim Denedim Fakat Modifikasyon Sadece Default Temada Sorunsuz Kuruluyor ve Benim Default temam sorunlu olduğu için resim koyamadım ama orjinal sitesinde verilen resimleri ekledim bende. Diğer Temalar için manuel kuracaklar olursa bazı kodların yerleri default tema ile aynı olmadığı için kendi temanızın dosyalarında bulamayabilirsiniz. artık onu deneme yanılma yöntemiyle yapmanız gerekmektedir. Default temaya kuracak olan arkadaşlar paketi kurmalarını tavsiye ederim, büyük ihtimal sorunsuz kurulur. sorun olursa manuelden hata veren dosyaları siz düzeltebilirsiniz. türkçesi içinde manuel anlatımda verdim, türkçeleştirmek isteyenler paketi kurduktan sonra gerekli dosyayi manuel olarak editleyebilirler.