byartist Administrator
Mesaj Sayısı : 1316 Yaş : 29 Nerden : Kocaeli İş/Hobiler : Bilgisayar / İnternet / Öğrenci Takımınız : !.. GaLaTaSaRaY ..! Uğurlu Sayınız : Kayıt tarihi : 23/01/09
| Konu: Büyüyoruz Eklentisi v2 Cuma Ocak 30, 2009 7:31 pm | |
| Büyüyoruz Eklentisi v2
%100 kendi yapımım arkadaşlar yapmışken tam olsun istedim Yeni konu açtım çünkü eski konu dahada uzayıp karışmasın istedim Neyse Yaptığım olay 2. eklentiye online sayısınıda ekledim biraz uğraştım ama oldu
Yapımcı:alperen Zorluk rta Caps: https://2img.net/r/ihimizer/img107/7114/asux6.gif Uyarı : Lütfen dosyalarınızın yedeklerini alınız
Anlatım:
İlk olarak ftp ye bağlanıyoruz ve
ftp den inc/languages/turkish e giriniz ordaki index.lang.php dosyasını bulunuz ve açınız
bu dosyada
Kod:
$l['online_note'] = "{3} dakika içinde {1} {2} aktif oldu. ({4} {5}, {6} gizli kullanıcı ve {8} {9}).";
satırını bulunuz ve hemen altına
PHP- Kodu: $l['online_noote'] = " <font color=black>{1}</font> Online Kullanıcımız";
kodunu ekleyiniz
ve daha sonra ana dizine geliniz index.php yi açınız
PHP Kodu: PHP- Kodu: $lang->online_note = sprintf($lang->online_note, my_number_format($onlinecount), $onlinebit, $mybb->settings['wolcutoffmins'], my_number_format($membercount), $memberbit, my_number_format($anoncount), $anonbit, my_number_format($guestcount), $guestbit);
satırını bulunuz ve hemen üzerine
PHP Kodu: PHP- Kodu: $lang->online_noote = sprintf($lang->online_noote, my_number_format($onlinecount), $onlinebit, $mybb->settings['wolcutoffmins'], my_number_format($membercount), $memberbit, my_number_format($anoncount), $anonbit, my_number_format($guestcount), $guestbit);
kodunu yapıştırınız
Daha sonra kullandığınız temayı seçiyorsunuz ve anasayfa kalıplarına geliyorsunuz . Orda İndex kalıbını seçiyorsunuz.
PHP Kodu: PHP- Kodu: {$header}
kodunun hemen altına
PHP Kodu:
PHP- Kodu: <center><b><strong>{$stats['numusers']}<font color=red> Üyemiz,</font> <strong>{$stats['numthreads']}</strong> <font color=red>Konumuz, </font><strong>{$stats['numposts']}</strong> <font color=red>Mesajımız ve $lang->online_noote ile Her Dakika Büyüyoruz. .</font></b></center><br/>
kodlarını koyunuz
Alıntı
| |
|