Mesaj Sayısı : 1316 Yaş : 29 Nerden : Kocaeli İş/Hobiler : Bilgisayar / İnternet / Öğrenci Takımınız : !.. GaLaTaSaRaY ..! Uğurlu Sayınız : Kayıt tarihi : 23/01/09
Konu: 2 Saniyede Yüz C.tesi Ocak 24, 2009 1:26 pm
2 saniyede 100
Birkaç adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış.Birincisi demişki, 'karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor. 'Diğer ikisi anlamamışlar. 'Ne aldın?' diye sormuşlar. 'Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.' diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, 'Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım'. Hemen anlamışlar tabi ki: 'Heey, yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: 'Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.' demiş. Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: 'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: 'Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Adamlar şaşırmışlar: 'Atıyorsun!' demişer, 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş:'Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş. Ne aldığını görmek için tıklayın...